Tid for Bach! Bach for 10.

Bengt Norbakken har gleden av å innby til orgelkonserten

«Tid for Bach! Bach for 10»

i Gand kirke søndag 21. februar kl 18.00 og kl.19.30. Inspirert av kolleger over hele landet vil han bidra til åpning av kirkens kulturliv igjen!


Konserten vil inneholde to verker av J.S.Bach – og først på programmet står «Preludium og fuge» i Ess – en kjent og kjær bryllupsmarsj for mange – med en trippelfuge over salmen «Å, Gud, vårt vern i farne år».

I tillegg får vi høre den mer stillfarne orgelkoralen «O Mensch, bewin dein Sünde gross». I tillegg til Bach blir det et verk av John Stanley og «Finlandia» av Jean Sibelius transkribert for orgel. Det mest kjente partiet i Finlandia er hymnen som på norsk har teksten «stjernen i kronen».


Konsertene kl.18 og 19.30 er utsolgt.

Konserten arrangeres av Gand menighet og gjeldende smittevernregler vil blir fulgt til punkt og prikke. I praksis betyr at det er en grense på 10 personer pr konsert, og alle må holde god avstand fra hverandre, sprite hendene og holde pålagt avstand på 2 meter for folk som ikke er i samme husstand, skal dette la seg gjennomføre på trygt vis. Lister blir lagret i 14 dager for evt smittesporing,

Velkommen til «Tid for Bach! Bach for 10» i Gand kirke søndag 21. februar kl. 18.00 og kl. 19.30.


Velkommen til «Tid for Bach! Bach for 10» i Gand kirke søndag 21. februar kl. 18.00 og 19.30

Aktuelle nyheter
Nyheter
Arkiv
Søk etter Tags
No tags yet.
Følg oss
  • Facebook Basic Square