top of page

JULEBASAREN 2.DES 2023

Velkommen til årets Julebasar - Gand kirke lørdag 2. desember - kl. 11-14


Vi gjentar suksessen i år også, og inviterer stort og smått til knallkjekk julebasar i Gand kirke.

Hva skjer på Gand sin Julebasar?

Du kan forvente at det blir fullt hus, så vær gjerne tidlig ute. Dørene åpnes kl. 10.30.


Tradisjonen med julemesse/julebasar har vi hatt i Gand kirke i over 50 år. En hel del nytt har kommet til de siste årene, så dersom du ikke var med på basaren i fjor har du en overraskelse i vente.


- For barna er det bl.a. lykkehjul, fiskedam, pepperkakepynting, og barnemøte med basar og kjekke premier.

- For de voksne er det café, julegreiner/gravpynt/kranser, julekaker og to basar-trekninger med eksklusive gevinster.

- For magen er det både kaker, grøt og pølser, samt varm og kald drikke.


Du kan kjøpe «årer» til basaren, og det blir to trekninger, i tillegg til én trekning bare for barna.

«Barnepenger»

For at barna skal kunne selvstendig vandre rundt i kirka og delta på aktiviteter, har vi introdusert papirbilletter som fungerer som «barnepenger». Disse billettene kan voksne kjøpe ved inngangen, og barna kan bruke dem ved aktivitetene.


Ett kast med fiskestanga i fiskedammen koster f.eks. én billett. Man kan om ønskelig betale i caféen og åresalget med disse barnebillettene, men kan selvsagt også betale med vipps eller kontanter.

Hvem arrangerer Julebasaren?

Det er et stort arbeidslag som har gått sammen for å få til denne dagen. Gand menighets søndagsskole, barnekor, Y’s men, KRIK og menighetsråd/stab står bak både planlegging og gjennomføring.


Mange gode frivillige er i tillegg med, både for å bake julekaker, donere gevinster og ordne med bakst til kafeen. Her er alltid plass til flere, så om du vil bidra med noe er det bare å melde seg til tjeneste.

Hvor mye penger kom inn i fjor?

Da den samme gjengen arrangerte Julebasaren i 2022 kom det inn 91 590kr. Dette kom fra grøtsalg, kakesalg, basar-årer og flere kjekke barneaktiviteter.

Vinteren 2022 var kirkens kjøkken og menighetssal under ombygging, men vi fikk til en fantastisk tilstelning likevel. Vi er velsignet med en stor kirke med mange rom og mange fleksible medarbeidere, så litt byggestøv ble heldigvis ikke den aller største utfordringen.

Utgiftene i fjor var på 14 650kr, som gikk til bl.a. utstyr til kranser, bokser til julekakene og innkjøp av mat og premier.

Aktuelle nyheter
Nyheter
Arkiv
Søk etter Tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
bottom of page