Bibelen i Fokus - kommer tilbake i vår!

Bibelundervisning: Til våren vil vi igjen invitere til undervisningskvelder med Bibelen i Fokus.

Vi får med oss dyktige teologer, som vil holde hver sin bibeltime i kirkestua i Gand kirke. Dette blir korte arrangementer (ca 1 time) hvor bibelundervisning står i sentrum.

Tidligere bibeltimer har vært en suksess, så gled deg til samlingene i vår. Hold av datoene allerede nå!


Onsdag 3. februar

Onsdag 10. mars

Onsdag 7. april

Onsdag 5. mai


------------------------------------------ Bibelkurs på nett: For deg som trives foran skjermen eller ikke har anledning til å delta på bibeltimene, vil vi anbefale nettkurs på siden https://kurs.omgud.net/. Særlig kurset "Hvorfor Jesus?", som er en fin introduksjon til Bibelen og dens hovedperson Jesus. Dersom du ønsker å gå litt mer i dybden eller vil ta med deg en bibeltime på mobiltelefonen mens du jogger eller gjør husarbeid, kan vi anbefale bibeltimer på nettsiden www.bibeltimer.com. Opplegg for smågrupper: Hvis du er med i en menighetsgruppe eller en annen smågruppe, som ønsker inspirasjon til mer bibellesning, vil vi anbefale boka «Rik bibelbruk» av Hans Johan Sagrusten. Den er også godt lesestoff for de som ikke er med i en smågruppe. Ta ellers kontakt med kapellan Håvard Høie dersom du har spørsmål angående grupper. Mål: Med dette bibelfokuset ønsker vi at du skal bli mer nysgjerrig på Bibelen, mer glad i Bibelen og ikke minst lese mer i Bibelen. Lykke til!

Aktuelle nyheter
Nyheter
Arkiv
Søk etter Tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square

© 2014 Gand Menighet - PRM.as

Følg oss:

  • w-facebook