top of page

"Bibelen i Fokus"

Bibelundervisning: Gand menighet inviterer til undervisningskvelder med Bibelen i Fokus.

Nyt en kort bibeltime med dyktige teologer og forelesere, i kirkestua i Gand kirke. Tidligere bibeltimer har vært en suksess, så gled deg til samlingene fremover!


Podcast:


Ettersom pandemien begrenser oss veldig i disse dager, holder kapellan Håvard Høie på med et lite prosjekt; Han spiller inn korte snutter om Jesus i Det Gamle Testamentet.

Lytt til disse her: https://anchor.fm/h345vard9


Dato for neste samling kommer... Avlyst: Onsdag 5. mai


------------------------------------------ Bibelkurs på nett: For deg som trives foran skjermen eller ikke har anledning til å delta på bibeltimene, vil vi anbefale nettkurs på siden https://kurs.omgud.net/. Særlig kurset "Hvorfor Jesus?", som er en fin introduksjon til Bibelen og dens hovedperson Jesus. Dersom du ønsker å gå litt mer i dybden eller vil ta med deg en bibeltime på mobiltelefonen mens du jogger eller gjør husarbeid, kan vi anbefale bibeltimer på nettsiden www.bibeltimer.com.


------------------------------------------ Opplegg for smågrupper: Hvis du er med i en menighetsgruppe eller en annen smågruppe, som ønsker inspirasjon til mer bibellesning, vil vi anbefale boka «Rik bibelbruk» av Hans Johan Sagrusten. Den er også godt lesestoff for de som ikke er med i en smågruppe. Ta ellers kontakt med kapellan

Håvard Høie dersom du har spørsmål angående grupper.

------------------------------------------

Mål: Med dette bibelfokuset ønsker vi at du skal bli mer nysgjerrig på Bibelen, mer glad i Bibelen og ikke minst lese mer i Bibelen. Lykke til!

Aktuelle nyheter
Nyheter
Arkiv
Søk etter Tags
No tags yet.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
bottom of page