© 2014 Gand Menighet - PRM.as

Følg oss:

  • w-facebook

Ny menighetspedagog

June 13, 2016

Ruth Linda Bråtveit har takket ja til å bli vår nye menighetspedagog. Hun overtar 70%-stillingen Marit Meling Kvamsøe hadde i trosopplæringen i Gand menighet. Ruth er 49 år, gift med Bjørn og har tre gutter på 18, 20 og 22 år. De bor i Idylliske Noredalen ved Sviland. Ruth er født og oppvokst på Sommarøya utenfor Tromsø - Et lite fiskevær med ca. 500 innbyggere der baptistmenigheten var hovedkirken i bygda, og der Ruth hadde sin tilhørighet. Hun er aktiv i baptistsamfunnet og i menigheter i flere forskjellige verv. Ruth har utdanning innen ledelse og teologi. I de senere årene har hun jobbet som fagarbeider i skolen. Ruth liker seg godt i naturen, det er også hennes lønnkammer.  Hun er veldig glad i sang og musikk, de fleste plassene hun har bodd har hun vært med i kor. Vi gleder oss til å bli kjent med Ruth og ønsker henne hjertelig velkommen i august!

 

 

Tags:

Please reload

Aktuelle nyheter

Bibelen i Fokus - høsten 2020

July 14, 2020

1/10
Please reload

Nyheter

June 29, 2020

June 4, 2020

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter Tags
Please reload