Ny diakon ansatt

Magne Bjåstad er ansatt som ny diakon i Gand sokn. Han overtar stillingen etter Kjersti Schanche Olsen.
Magne er fra Hareid. Han er 45 år, gift med Målfrid Vestvik Bjåstad og har to barn på 14 ½ og 16 år. Han bor i den grønne landsbyen, Randaberg, og har jobbet i Randaberg og Grødem menigheter siden 2007. De siste årene har han hatt en full diakonstilling, men har tidligere jobbet mye med trosopplæring. Magne har en faglærerutdanning i musikk fra tidligere og avsluttet en masterutdanning i diakoni for tre år siden. Han trives i godt selskap og i lag med gode folk rundt seg. På fritiden synger han i kor, trener litt og liker å være sammen med familie og venner. Dette lover godt!! Vi gleder oss over ansettelsen og håper han får mange gode år hos oss.
Magne starter i stillingen i september.

Tags:

Aktuelle nyheter
Nyheter
Arkiv
Søk etter Tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square

© 2014 Gand Menighet - PRM.as

Følg oss:

  • w-facebook