© 2014 Gand Menighet - PRM.as

Følg oss:

  • w-facebook

Ny diakon ansatt

June 11, 2016

Magne Bjåstad er ansatt som ny diakon i Gand sokn.  Han overtar stillingen etter Kjersti Schanche Olsen.
Magne er fra Hareid. Han er 45 år, gift med Målfrid Vestvik Bjåstad og har to barn på 14 ½ og 16 år. Han bor i den grønne landsbyen, Randaberg, og har jobbet i Randaberg og Grødem menigheter siden 2007. De siste årene har han hatt en full diakonstilling, men har tidligere jobbet mye med trosopplæring. Magne har en faglærerutdanning i musikk fra tidligere og avsluttet en masterutdanning i diakoni for tre år siden. Han trives i godt selskap og i lag med gode folk rundt seg. På fritiden synger han i kor, trener litt og liker å være sammen med familie og venner. Dette lover godt!! Vi gleder oss over ansettelsen og håper han får mange gode år hos oss. 
Magne starter i stillingen i september.

 

 

 

 

Tags:

Please reload

Aktuelle nyheter

Bibelen i Fokus - høsten 2020

July 14, 2020

1/10
Please reload

Nyheter

June 29, 2020

June 4, 2020

Please reload

Arkiv
Please reload