© 2014 Gand Menighet - PRM.as

Følg oss:

  • w-facebook

Strålende KodeB

June 8, 2016

Margrete Haualand, kateketvikaren vår, og Siri Ueland Chancy var hovedledere på Kode B i helgen. Margrete H. forteller dette:

"I strålende vær kom en  fantastisk gjeng ledere og 10-åringer til Gand kirke til Kode B-samling. Bibelutstilling, drama, Joh 3,16-sang, film, pizza, popcorn. - Og tidslinjen; Her lærte barna  om når de forskjellige fortellingene vi leser om i Bibelen skjedde. Og de var klar til å lære mer.

Det blir mye sosialt når 10-åringer fra ulike barneskoler møtes. Lørdagen tilbrakte vi i Vagleskogen. En utrolig ørkenvandring for israelsfolket; Vi hadde vår miniutgave for å lære mer om fortellingen. Denne gangen var det gullvafler i stedet for manna, «De 10 bud» var laminerte ark og ikke steiner. Disse virkemidlene fungerte helt fint for å få frem poenget. Så bygde vi løvhytte; Iisraelsfolket begynte med løvhyttefest for å huske på at Gud hadde omsorg for dem gjennom ørkenvandringen. Gud har omsorg for oss i dag!"

Takk for flotte dager til deltagere og frivillige ledere!

 

 Vi bygger løvhytter i Zulu i Vagleskogen

 

Tags:

Please reload

Aktuelle nyheter

Bibelen i Fokus - høsten 2020

July 14, 2020

1/10
Please reload

Nyheter

June 29, 2020

June 4, 2020

Please reload

Arkiv
Please reload