© 2014 Gand Menighet - PRM.as

Følg oss:

  • w-facebook

Flott sommerfest!

June 8, 2016

Sommerfesten i Gand kirke 1. juni samlet godt over 100 kvinner, menn og barn. Med god mat laget av kvinner fra Afghanistan, Eritrea og Etiopia, samt noen gode retter laget av norske kvinner, fikk vi en flott fest. Alle ungene fikk være med Sander ettåring ut på "tikken" og i barnehagens uteområde - de koste seg! Vi forsøkte oss på polonaise, men var rett og slett litt for mange! Mye prat og mange smil. Smågaver ble det trukket lodd om, og folk koste seg. Flott anledning til å skape relasjoner - det blir flere møtepunkt til høsten - følg med!

 

 

 

 

Tags:

Please reload

Aktuelle nyheter

Bibelen i Fokus - høsten 2020

July 14, 2020

1/10
Please reload

Nyheter

June 29, 2020

June 4, 2020

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter Tags
Please reload