Avskjed for diakon og menighetspedagog

I forbindelse med gudstjenesten i Gand kirke 5. juni markerte vi at Kjersti Schanche Olsen og Marit Meling Kvamsøe slutter. Kjersti har vært diakonen vår i 7 1/2 år. Marit har vært menighetspedagog i nesten 6. De har gjort en formidabel innsats i Gand sokn på veldig mange plan - og for mennesker i alle aldre. På søndag ble de meget allsidige damene takket av. De har begge vært med å vist Guds omsorg til mennesker i soknet - både i det åpne og i det stille rom.
Vi takker for tjenesten og samarbeidet og ønsker Guds velsignelse over nye oppgaver som venter. Vi kommer til å savne deres engasjement for små og store. De som får dere som kollegaer er veldig heldige!
Kjersti skal begynne som lærer på Aspervika skole og har sin siste arbeidsdag for oss 19.06. Marit startet som kirkemusiker i Høyland 1. juni.

Tags:

Aktuelle nyheter
Nyheter
Arkiv
Søk etter Tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square

© 2014 Gand Menighet - PRM.as

Følg oss:

  • w-facebook