Takk! Så fint!


Tusen takk til alle som har bidratt til at uteområdet ved Gand kirke ser så fint ut! Vi hadde vårdugnad 21. april. 18 store og små medhjelpere jobbet iherdig ute og inne. Noen hadde begynt flere timer før de andre.

"Dere skulle vært gullforgyldt!, sa jeg (Margrete). "Er ikke det vondt?", sa en av de ivrigste i vedlikeholdsgruppen. Han og flere andre hadde startet mange timer før på dagen for å tilrettelegge.

"Gullforgyldt ble de - for på kjøkkenet luktet det godt av stekte vårruller og nystekte blåbærmuffins. Ekstra stas var det at tre barn deltok på dugnaden og to arbeidsomme menn fra en av boligene for flyktninger. Her var arbeid for små og store hender og føtter.

Vedlikehold av kirkene våre -innvendig og utvendig - går ikke av seg selv. Det kreves jevnlig ettersyn. Bl.a. trenger vi noen flere til å holde ugras borte fra bedene og gjøre ferdig parkeringsplassen bak kirken. Vi deler bedene opp i soner så det skal være overkommelig for de som tar dette på seg. Vi trenger to personer på hver side av hovedinngangen for å holde bedene fine der.

En vedlikeholdsgruppe i Gand legger ned et vanvittig stort praktisk arbeid. De har også laget et dokument på 23 sider som viser hvem som har ansvar i hvert enkelt rom i kirken. Her trengs flere navn! Dugnad er gøy og sosialt!

Kontakt: tharald.brekne@hotmail.com mobil 941 31611.

Tags:

Aktuelle nyheter
Nyheter
Arkiv
Søk etter Tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square

© 2014 Gand Menighet - PRM.as

Følg oss:

  • w-facebook