Torsdag 12. februar kl. 19.00 Temakveld med Egil Svartdahl i Gand kirke

Torsdag 12. februar kl. 19.00 arrangerer SMAK i samarbeid med Kirsten Wilbergs minnefond temakvelden "Reisen hjem" med Egil Svartdahl. For ca. to og ett halvt år siden var han her med «En smak av himmel» programmet, noe som ble veldig godt mottatt. Denne gangen er temaet « Reisen hjem». Egil vil reflektere litt rundt dette etter å ha gjennomført en TV-serie med samme navn der han har intervjuet kjente personer om deres forhold til tro. Han vil også vise noen korte klipp fra TV-programmene, og det hele vil pakkes inn i vakker instrumental musikk fra Arild Stav på saksofon og Svein Skulstad på gitar.

Vi tror dette blir en ny flott og tankevekkende kveld. Egil er kjent som en god formidler med en herlig blanding av humor og gode refleksjoner. Inviter gjerne med venner!

Entre kr 200. Billetter selges ved inngangen. Alle er hjertelig velkommen!

Egil Svartdahl og musikere kommer tilbake til Gand. For ca. to og ett halvt år siden var de her med «En smak av himmel» programmet, noe som ble veldig godt mottatt. Denne gangen er temaet « Reisen hjem». Egil vil reflektere litt rundt dette etter å ha gjennomført en TV serie med samme navn der han har intervjuet kjente personer om deres forhold til tro. Han vil også vise noen korte klipp fra TV programmene, og det hele vil pakkes inn i vakker instrumental musikk fra Arild Stav på saksofon og Svein Skulstad på gitar.

Tags:

Aktuelle nyheter
Nyheter
Arkiv
Søk etter Tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square

© 2014 Gand Menighet - PRM.as

Følg oss:

  • w-facebook