23. november - MIDTi 2 - Ganddal

På samlingen skal vi myldre, male, synge, spille, krabbe og le og vi voksne skal også få lov til å være litt "barn" igjen. Det blir aktiviteter på ulike stasjoner, fellessamling og litt å bite i. Samlingen finner sted på Lundehaugen ungdomsskole.

På grunn av at vi har fått ny hjemmeside, finner du påmelding et annet sted enn det som er forklart i invitasjonen som er sendt ut til toåringene. Trykk på "MIDTi" på menylinjen, og velg MIDTi2. Der vil du finne link til påmeldingsskjema.

MIDTi er ment som en hjelp til foreldre for å lære barna om troen. På MIDTi 2 ønsker vi å sette fokus på hva det betyr å være størst i Guds rike. Fortellingen om sauen som gikk seg bort er sentral og vi ønsker å utfordre og inspirere til å være en del av et kristent fellesskap i familien og menigheten. MIDTi2 er også en mulighet til å bli kjent med ulike aktiviteter for barnefamilier i kirka.

"Den som gjør seg selv liten som dette barnet, han er den største i himmelriket." Matteus 18.4

Tags:

Aktuelle nyheter
Nyheter
Arkiv
Søk etter Tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square

© 2014 Gand Menighet - PRM.as

Følg oss:

  • w-facebook