© 2014 Gand Menighet - PRM.as

Følg oss:

  • w-facebook

Bibelen i Fokus 3. juni

May 27, 2020

Bibeltime:

Kommende bibeltime er i kirkerommet i Gand kirke onsdag 3. juni kl. 19.30 - med prost Ludvig Bjerkreim.

 

Vi har fått med oss dyktige teologer, som har holdt hver sin bibeltime i kirkestua i Gand kirke. Dette er relativt korte arrangementer (ca 1 time) hvor bibelundervisning står i sentrum.

 

 

Bibelen er verdens desidert mest leste bok:

Den elskes av kristne over hele verden, mens andre frykter eller hater den. Hva er det som er så spesielt med denne boka? Vi i Gand menighet vil også våren 2020 sette ekstra fokus på Bibelen. 

 

 

Smittevern:
Det skal være trygt å delta, og vi følger rådene om smittevern i forbindelse med korona. 
Er du syk eller har luftveisproblemer må du holde deg hjemme. 

 

 

Mål:

Med dette bibelfokuset våren 2020 ønsker vi at du skal bli mer nysgjerrig på Bibelen, mer glad i Bibelen og ikke minst lese mer i Bibelen.

 

 

Bibelkurs på nett

For deg som trives foran skjermen eller ikke har anledning til å delta på bibeltimene, vil vi anbefale nettkursene på siden https://kurs.omgud.net/ (gratis). Særlig kurset «Hvorfor Jesus»?. Det er en fin introduksjon til Bibelen og dens hovedperson Jesus.

Dersom du ønsker å gå litt mer i dybden eller vil ta med deg en bibeltime på mobiltelefonen mens du jogger eller gjør husarbeid, kan vi anbefale bibeltimer på nettsiden www.bibeltimer.com.

 

 

Opplegg for smågrupper

Hvis du er med i en menighetsgruppe eller en annen smågruppe, som ønsker inspirasjon til mer bibellesning, vil vi anbefale boka «Rik bibelbruk» av Hans Johan Sagrusten [lenke til https://www.bibel.no/Verbum/Nettbokhandel/Boker/Studie-__og__samtale/RIK-bibelbruk-BM]. Den er også godt lesestoff for de som ikke er med i en smågruppe.

 

 

Lykke til!

Please reload

Aktuelle nyheter

Invitasjon til info-møte

May 29, 2020

1/10
Please reload

Nyheter

May 13, 2020

April 26, 2020

April 23, 2020

Please reload

Arkiv
Please reload