© 2014 Gand Menighet - PRM.as

Følg oss:

  • w-facebook

Bibelen i Fokus, våren 2020

March 25, 2020

Bibelen er verdens desidert mest leste bok.

 

Den elskes av kristne over hele verden, mens andre frykter eller hater den. Hva er det som er så spesielt med denne boka? Vi i Gand menighet vil også våren 2020 sette ekstra fokus på Bibelen. 

 

 

Bibeltimer

Vi har fått med oss dyktige teologer, som vil holde hver sin bibeltime i kirkestua i Gand kirke. Dette blir relativt korte arrangementer (ca 1 time) hvor bibelundervisning står i sentrum.

 

Kommende bibeltimer i Kirkestuen i Gand kirke:

 

6. mai kl. 19.30 - Harry Waldeland, Romerbrevet del 2

 

3. juni kl. 19.30 - Ludvig Bjerkreim, Tema ikke bekeftet 

 

 

Mål

Med dette bibelfokuset våren 2020 ønsker vi at du skal bli mer nysgjerrig på Bibelen, mer glad i Bibelen og ikke minst lese mer i Bibelen.

 

 

Bibelkurs på nett

For deg som trives foran skjermen eller ikke har anledning til å delta på bibeltimene, vil vi anbefale nettkursene på siden https://kurs.omgud.net/ (gratis). Særlig kurset «Hvorfor Jesus»?. Det er en fin introduksjon til Bibelen og dens hovedperson Jesus.

Dersom du ønsker å gå litt mer i dybden eller vil ta med deg en bibeltime på mobiltelefonen mens du jogger eller gjør husarbeid, kan vi anbefale bibeltimer på nettsiden www.bibeltimer.com.

 

 

Opplegg for smågrupper

Hvis du er med i en menighetsgruppe eller en annen smågruppe, som ønsker inspirasjon til mer bibellesning, vil vi anbefale boka «Rik bibelbruk» av Hans Johan Sagrusten [lenke til https://www.bibel.no/Verbum/Nettbokhandel/Boker/Studie-__og__samtale/RIK-bibelbruk-BM]. Den er også godt lesestoff for de som ikke er med i en smågruppe.

 

 

Lykke til!

Please reload

Aktuelle nyheter

Påsken gudstjenester ser du her!

April 5, 2020

1/10
Please reload

Nyheter

April 1, 2020

April 1, 2020

March 31, 2020

March 25, 2020

March 16, 2020

Please reload

Arkiv
Please reload