© 2014 Gand Menighet - PRM.as

Følg oss:

  • w-facebook

Orgelet vårt har kommet på film!

June 21, 2016

 

 

I forbindelse med konserthelga "Orgelkraft" i Stavanger konserthus i april i år, laget orgelfestivalen en video i samarbeid med de lokale kirkemusikerne. Videoen tar for seg 16 orgler, fra Gand i sør, via Stavanger sentrum og opp til Grødem i nord.

 

Lenken til denne videoen er å finne her: 16 orgler på 6 minutt 

 

Minner samtidig om at Norsk orgelfestival finner sted i Stavanger og Sandnes fra torsdag 15. til søndag 18. september. Her blir det både fagdag, mesterklasser, Barnas dag, et lite OrgelBAD, og urfremføring av et nytt verk for orgel og orkester i Stavanger konserthus. Har du Aftenbladkort får du rabatterte billettpriser gjennom www.ticketmaster.no All info om festivalen finn de på www.orgelfestival.no.

Please reload

Aktuelle nyheter

Sommertur til Utstein 9. juli

June 29, 2020

1/10
Please reload

Nyheter

June 4, 2020

Please reload

Arkiv
Please reload