© 2014 Gand Menighet - PRM.as

Følg oss:

  • w-facebook

Nye kirketjenere i Gand kirke.

June 24, 2015

I Gand kirke har vi flotte ungdommer som kirketjenere på gudstjenester og vielser. I disse dager slutter to, Kristine Vik og Ingrid Skoge, og to nye, Silje Byrkjedal og Lars Børsand Amdal kommer til. På bildet ser vi (fra venstre) Silje Byrkjedal og Lars Børsand Amdal under kyndig opplæring av Kristine Egeli som allerede har vært kirketjener et år, og som fortsetter i tjenesten. Ta godt i mot de nye kirketjenerne. Tusen takk til Kristine Vik og Ingrid Skoge for innsatsen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Aktuelle nyheter

Bibeluka 9.-16. februar

January 21, 2020

1/10
Please reload

Nyheter

January 21, 2020

January 13, 2020

September 12, 2019

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter Tags
Please reload