© 2014 Gand Menighet - PRM.as

Følg oss:

  • w-facebook

Lyddemping i menighetssal 1 i Gand kirke

March 26, 2015

Har du opplevd at lydnivået i menighetssalene til tider kan være øredøvende? Med store, harde veggflater, er akustikken veldig god, men det kan bli litt mye av det gode når mange snakker samtidig, for eksempel på kirkekaffen eller lignende arrangementer. For en tid tilbake ble det montert lyddempende plater i taket, men dette gav ikke god nok effekt. Nå har vi i tillegg fått opp gardiner på skyvedørene. Dette har gitt en helt annen effekt. Vi håper dette kan være til hjelp for dem som har opplevd lydnivået som et problem.

 

 

 

Tags:

Please reload

Aktuelle nyheter

Bibeluka 9.-16. februar

January 21, 2020

1/10
Please reload

Nyheter

January 21, 2020

January 13, 2020

September 12, 2019

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter Tags
Please reload